Search

The School Day

Years 7, 9 and 11 - Monday

Time
Period
Length
08:40 – 09:10
Registration
30 mins
09:10 – 10:05
Lesson One
55 mins
10:05 – 11:00
Lesson Two
55 mins
11:00 – 11:20
Break
20 mins
11:20 – 12:15
Lesson Three
55 mins
12:15 – 12:50
Lunch
35 mins
12:50 – 13.45
Lesson Four
55 mins
13:45 – 14:45
Lesson Five
60 mins

Years 7, 9 and 11 - Tuesday, Wednesday, Thursday and Friday

Time
Period
Length
08:40 – 08:50
Registration
10 mins
08:50 – 09:50
Lesson One
60 mins
09:50 – 10:50
Lesson Two
60 mins
10:50 – 11:10
Break
20 mins
11:10 – 12:10
Lesson Three
60 mins
12:10 – 12:45
Lunch
35 mins
12:45 – 13:45
Lesson Four
60 mins
13:45 – 14:45
Lesson Five
60 mins

Years 8 and 10 - Monday

Time
Period
Length
08:40 – 09:10
Registration
30 mins
09:10 – 10:05
Lesson One
55 mins
10:05 – 11:00
Lesson Two
55 mins
11:00 – 11:20
Break
20 mins
11:20 – 12:15
Lesson Three
55 mins
12:15 – 13:10
Lesson Four
55 mins
13:10 – 13:45
Lunch
35 mins
13:45 – 14:45
Lesson Five
60 mins

Years 8 and 10 - Tuesday, Wednesday, Thursday and Friday

Time
Period
Length
08:40 – 08:50
Registration
10 mins
08:50 – 09:50
Lesson One
60 mins
09:50 – 10:50
Lesson Two
60 mins
10:50 – 11:10
Break
20 mins
11:10 – 12:10
Lesson Three
60 mins
12:10 – 13:10
Lesson Four
60 mins
13:10 – 13:45
Lunch
35 mins
13:45 – 14:45
Lesson Five
60 mins

Students are encouraged to participate in our extensive extra-curricular programme. 

Loading